Konesaumakatto toteutetaan peltiriveistä, jotka saumataan toisiinsa mahdollisimman vesitiiviisti. Asentaminen on käsityötä ja vaatii kokeneen ja asiaan perehtyneen peltisepän sekä oikeat työkalut.

Peltirivit kiinnitetään ruoteisiin kiinnikkeillä, jotka jäävät rivien välisen sauman sisään. Pellit kiinnitetään toisiinsa kaksinkertaisella saumauksella, joka käsitellään vielä tiivistysaineilla. Oikein asennettuna konesaumakatto on täysin vesitiivis. Suurin etu on siinä, että siihen ei tarvitse tehdä yhtään reikää pellin läpi.

Konesaumakatolla kaikki läpiviennit saumataan yhtenäiseksi muun kattopellin kanssa. Kattosillat, tikkaat ja lumiesteet kiinnitetään pystysaumoihin katetta rikkomatta.

  Konesaumakaton etuja

  • Arvokas ja perinteinen peltikatto, joka sopii myös vanhoihin arvokohteisiin
  • Aitoa peltisepän käsityötä
  • Oikein asennettuna täysin vesitiivis ja hyvin pitkäikäinen ratkaisu
  • Voidaan asentaa myös hyvin monimuotoisiin ja haastaviin kohteisiin

  Valitse osaava kattopeltiseppä

   Konesaumakaton asentaminen on vaativaa käsityötä, jonka hallitsevat vain alaan perehtyneet ammattilaiset. Sopivaa tekijää valitessa kannattaa pyytää tarjouksia ja tarkistaa myös tarjoajien työkokemus ja referenssit.

   Katto Savo Oy on erikoistunut konesaumakattoihin. Teemme asennuksia Kuopion seudulla kaikenkokoisille katoille, myös suuriin ja vaativiin kohteisiin. Asennuksista vastaavat kattopeltisepät, joilla on vankka ammattitaito ja pitkä työkokemus.