Materiaalit ja työtavat ovat kehittyneet huimasti viime vuosikymmenten saatossa. Niiden ansiosta kattoremonttia voi tehdä ympäri vuoden. Perinteisesti kattoja asennellaan kesäaikaan, jolloin talvisin on hiljaisempaa. Tästä syystä kattoremontti voi olla pakkasilla kesää edullisempi toteuttaa, ja materiaalien toimituksetkin ovat joutuisampia.

Sade

Kaatosateen aikana ei kattoja tietenkään asenneta, etteivät materiaalit kastu. Jos päiväksi on luvattu kuurosateita, voi kattoa huoletta asentaa avaten aina pieni alue kerrallaan.

Jos sääennusteet povaavat jatkuvaa sadetta päivien tai jopa viikkojen ajaksi, on mahdollista huputtaa koko kattotyömaa. Tällä tavoin kattoa voi asentaa hupun alla sateesta huolimatta.

Lumi

Talvi, pakkanen tai lumi eivät ole esteitä kattoremontille. Päinvastoin kuiva pakkasilma on erinomainen keli kattojen asennuksille. Lumi on helppo puhaltaa tai harjata pois katolta.

Aurinko

Auringonpaiste ei vaikuta katon asennukseen – otetaan ilo irti Suomen kesästä! Suunnitteletko uutta kattoa? Varaa nyt maksuton kattoremontin arviokäynti!

Onko uusi katto harkinnassa? Voit varata maksuttoman arviointikäynnin tästä.