Usein ajatellaan, että kattoremontit ovat vain kesäkauden töitä ja niiden aloitusta viivytellään vähintään kevääseen asti. Todellisuudessa kuitenkin sateinen kesä voi joskus olla jopa talvea huonompi aika katon uusimiselle. Talvinen pakkasilma on kuivaa ja siksi riski kosteuden pääsemisestä kattorakenteisiin on erittäin pieni.

Miksi talvi on hyvää aikaa tehdä kattoremontti?

Talviaikaan tehdyssä kattoremontissa katto suojataan huolellisesti, jolloin kattorakenteisiin ei pääse lunta tai jäätä. Talvipakkasilla ei onneksi ole pelkoa myöskään rankkasateista. Pakkaskelien ansiosta maa on jäässä, jolloin esim. nosturit, telineet tai roskalavat eivät jätä jälkiä nurmikkoon.

Monet pelkäävät pakkasen työntyvän sisätiloihin saakka, jos kattoremontti toteutetaan talvella. Tosiasiassa remontoitava päällimmäinen vesikatto ei ole lämmöneriste. Siksi talon lämmön karkaamisesta harakoille ei tarvitse huolehtia.

Kattoremontin tekemisessä talvella on myös yksi etu ylitse muiden: saat nauttia kesästä omalla pihallasi rauhassa ilman remonttimiesten pauketta katolla!

Varaa nyt maksuton arviokäynti ja pyydä talvitarjous!